Mgr. Markéta Dembková
 Markéta Dembková

     ZŠ J.A. Komenského
     Komenského 420, Frýdlant.n.Ostravicí

Charakteristika
Paní učitelka je velmi milá. Učí mě sice chvíli, ale už jsme stihli i zážitky. Chodím do IV.A a ona učí právě 4 -5 tř. Vyučuje i němčinu. Má 28 let. Známkuje sice už docela přísně, ale jinak je velmi stručná a nechce nás moc zatěžovat věcmi co nemusíme vědět. Nejlépe vyučuje výtvarný obor.a i v hodině nás někdy učí hrou.

Příhoda
Naše paní učitelka je prostě skvělá. Vše bere s úsměvem, ale když zazlobíme, umí i pokárat. Dobrá nálada je s ní i v hodinách, třeba když jsme dělali „miniprojekt“ o psím útulku. To nás moc bavilo, zvlášť vymýšlet příhody, proč se naši pejsci dostali do útulku nebo počítat celoroční náklady na velkého psa a taky o svém pejskovi mluvit na kameru.
Paní učitelka učila i mého bratra a ten zas vzpomíná, jak s ní natáčeli film „Holky (ne)jsou slepice!“ Samo se podíleli na scénáři, hudbě, ale zkusili si i natáčení. Nebo jak se společně půl roku s paní učitelkou připravovali na expedici na Aljašku.
Jedna kamarádka z 8. třídy nám zas vyprávěla, jak společně s paní učitelkou dělali detektivní projekt, aby vyřešili případ ztraceného obrazu.
Naši paní učitelku máme moc rádi a doufáme, že vyhraje˘
Rebeka Polohová, Tereza Padziorová 4. A