Mgr. Zuzana Hučíková
 Mgr. Zuzana Hučíková

     ZŠ Slezská
     Slezská 773, 739 61 Třinec

Charakteristika
P.uč. Hučíková je moc vtipná a nepotřebuje po žácích ani moc křičet, protože všechny vtipným vyprávěním zaujme. Velmi dobře se stará i o školní zahradu. Je oblíbená skoro u všech žáků. Při pověrkách ví že si budeme do pouzder a pod lavici dávat taháky a tak nás ještě nejak přesadí a pak ještě vyzkouší z toho co jsme tam napsali a to je zprávné ne?

Příhoda
Takových přhod je každý den hora!Př.: Když chce neco napsat na tabuli tak přijede ke zdi odstrčí se nohama a jede napříč celou třídou pak se legračně přisune napíše co chtěla a krátkýma rychlýma krokama se i s židlí na které sedí vrací zpět ke stolu.
nebo
Když má někoho zkoušet například nějakého honzu tak se na něho podívá párkrát zvedne obočí a s širokým úsměvem na tváři řekne:,,Jene! budeč zkoušen!´´ nejde to tak dobře napsat jak to ona řekne:(
nebo
V hodině rozhrne žaluzie a kouká na školní zahradu a říká co vidí.Ovšem hodně skresleně:D A moc se těší až jí škola povolí na zahradu ,,trpajzlíka´´ (Ona o tom jěště neví, ale my jí ho už kopili. Má metr a veze točky:D)