Mgr. Dagmar Levá
 Mgr. Dagmar Levá

     ZŠ
     Masarykovo nám. 192, 739 32 Vratimov

Charakteristika
Paní učitelku Levou si na škole žáci velmi váží.Když nastane problém, který se týká žáků, snaží se jich zastat. Není pouze hodná a milá, ale také ji nedokáže jen tak něco rozhodit. K žákům se chová tak, jako oni k ní. Samozřejmě nenadává jim, ale když se chovají tak, jak by měli, tak i p.učitelka k nim přistupuje s ohledem např. Když se žáci musí učit do další hodiny, tak jim paní učitelka nechá 10 minut konce hodiny, ale pod podmínkou, že bude ticho a když máme probrané učivo. Je to zkrátka báječná učitelka, ale stejně jako každá učitelka, malinko přísná...ale to přece ke škole patří.

Příhoda
S tady touhle p.učitelkou je příhod více.
Jak chemie, tak lyžák apod...
Tak třeba chemie.
Chemii snad neučí žádná učitelka lépe na škole než ona.
Jednou jsme hráli hru zmrzlíka na značky. Skoro nikdo je neuměl a proto p. učitelka vymyslela speciální odměnu: Řekla, že tentokrát tomu nechá volný průběh, ale pro příště zavedeme tzv. Chemického žolíka. Každý má pouze na jedno pololetí jednoho. Když během jednoho pololetí ho nepoužije, na další pololetí se mu to sčítá a má dva.
Žolík se vztahuje na ústní zkoušení a předem neohlášenou písemnou práci, ale nevztahuje se na předem ohlášenou písemnou práci. Samozřejmě s tím všichni souhlasili a od této příhody, ji považují žáci za NEJ učitelku.