Mgr.Hana Fišerová
 Mgr.Hana Fišerová

     ZŠ a MŠ
     403 35 Libouchec 157

Charakteristika
Naše paní učitelka je plná života a optimismu. Po celý školní rok má pro nás připravené velké množství rozmanitých akcí, školních projektů, nejrůznějšího překvapení, výletů a zábavy. Při těchto akcích, se vždy zapojí s námi tak, že nám dává zapomenout na to, že je to paní učitelka. V tu dobu je to především pro nás všechny kamarádka a nepostradatelný přítel. Dokáže si s námi popovídat o našich běžných starostech, ale i radostech. Vždy si najde čas na to, nás vyslechnout a pomoci. Je pro nás velkou oporou v našem životě.
Při vyučování je však pro nás také velkou autoritou. Umí nám důrazně říci co děláme špatně a kdy třeba zlobíme, ale přítel ani kamarád, který vždy pomůže, se z ní ani v tuto dobu nevytrácí.
Tráví s námi, pokud chceme, i mnoho času ve škole navíc, mimo vyučování. Tento čas je pro nás vždy velmi příjemný a i ona nám dává najevo, že je s námi ráda a ráda nás vidí.
Je to prostě učitelka s véééééélkým U.

Příhoda
PROJEKTOVÝ DEN 3.12.2010 ČERT A MIKULÁŠ
Všechny akce, které pro nás paní učitelka připravuje, jsou něčím originální a vyjímečné. Pro tento okamžik jsme si vybrali tento den. Do školy jsme měli přijít v maskách čerta, Mikuláše, nebo anděla. Protože jsme byli zvědaví, neustále jsme se paní učitelky vyptávali jaký kostým si vybere ona. Na naše všetečné naléhání se nám dostalo odpovědi, že bude 3 v 1. Nejprve jsme tomu moc nevěřili, ale nakonec v nás zvítězila zvědavost a už jsme se nemohli dočkat.
Jako vstupenku, každý z nás přinesl nějakou sladkost. Tyto sladkosti nám pak rozdávala za každý úkol, nebo soutěž. Už v šatně se scházelo nespočet čertů, pár andělů a Mikuláš ani jeden. Paní učitelka, přišla převlečená za anděla s rohy čerta a košíkem dobrot, jako nosí Mikuláš. Mooooc jí to slušelo.
První dvě hodiny jsme byli ve třídě a 5 čertů dostalo za úkol nakreslit Ježíška. Jak si ho představujeme. Ostatní zdobili stromeček :. Poté jsme odešli do kulturní místnosti. Zde jsme se setkali s kamarády z další třídy a vzájemně jsme se představovali, vymyšleným jménem, nebo názvem pekla ze kterého pocházíme. Dostali jsme pár sladkostí a propukl pekelný mejdan. Vzájemné praskání balonků, předávání pomeranče pod bradou, tancování, dovádění. Pořád hrála hudba a při písničce Jede, jede mašinka jsme navštívili i pana ředitele.
Užili jsme si hromadu legrace. Byl to další krásný den, který pro nás paní učitelka připravila. Děkujeme.