Petra Šťastná
 Petra Šťastná

     ZŠ a MŠ
     Norská 2633, 272 01 Kladno

Charakteristika
Mladá,temperamentní učitelka,která však dokáže nejen upoutat pozornost svých žáků a mít u nich i správný respekt,ale umí v nich najít i touhu po zlepšování a nejvíce asi v nich probudila soutěživost,pro kterou celou svoji třídu nadchla.Jelikož se jedná o sportovní třídu,je mezi stejnými třídami nejlepší nejen ve sportu,ale i ve známkách.Sama trenérka aerobiku má ráda sport,pořádá pro děti různé akce.

Příhoda
Na závěr minulého školního roku,pozvala žáky a jejich rodiče na své vysoupení a zaroveň pro rodiče připravila vystoupení i se svoji třídou.Akcí zaplnila celé hlediště největší sportovní haly na Kladně,které mohlo jen tleskat vystoupení nejmenších žaček v aerobiku,ale i vystoupení karatistů i samotné učitelky a jako třešnička na dortu,bylo vystoupení její třídy,která jí zaspívala písníčku "děti ráje "a předala květiny.
Všichni si ty dvě hodiny skvěle užili a měli slzy v očích na konci vystoupení,stejně jako pani učitelka.Její žači maji štěstí,že ji mají. Je to jen jedna malá epizoda z mnoha kterých se účastbí a z kterých mají nádherné vzpomínky.