Martina Švarcová
 Martina Švarcová

     ZŠ a MŠ
     Svoboda nad Úpou, Kostelní 560

Charakteristika
Milá, spolehlivá to je to co jse onaší paní učitelce musí každopádně říc. Ale pozor umí si nás ochočit!!!
Podle naší třídy je to nejlepší učitelka na světě.
I když jí pár "kluků" zlobí. Ale holky z naší třídy jí mají rady takovou jaká je. Dyžtak nám i pomůže když něco nechápeme, i když jsme se to učili v předchozí třídě.
Nejlépe jí de podle nás učit tělesná výchova, a její slabá stránka také podle nás je výtvarná výchova.
Doufáme že postoupí alespoń do prvního kola, protože jí všichni moc fandíme !!!

Příhoda
Nejlepší příhoda která se nám stala byla asi tato:

Když jsme s ní jeli poprvé na Zlatého Ámose. cesta tam byla v pohodě, nějak jsme to v autobuse přečkali, ale večer a druhý den to už byl mazec. Všichni jsme byly natěšení na Zlatého Ámose že hned jak jsme dorazili jsme samozdřejmě zavolali rodičům, pak jsme si vybalili a pomáhali jsme připravit postele. Moje kamarátka Áďa si vklidu sedla na skládací postel a najednou postel se složila já a vasil jsme se okamžitě začali smát zatím co Áďe se chtělo brečet. Paní učitelka a její teta to zase napravili, a my jsme šly spát. Druhý den ráno po snídani jsme vyrazili na soutěž. Prohlédli jsme si nějakou část Prahy a pak jsme čekali až budeme moc jít do místnosti ve které se pořádal zlatý Ámos.Když uš jsme tam nějakou dobu byly, tak jsme se rozhodli že si koupíme horkou čokoládu já Adéla a Áďa jsme si jí obědnali ale Vasil si objednal-omylem-capuchino. Tak jsem ho dostala já a Vasil si koupil horkou čokoládu.
Když jsem ho vypila tak jsme se rozhodli že si na něco zahrajem začli jsme honěnou, ale pak si paní učitelka šla s někým popovídat a mi jsme se nudili. Tak jsme šly hrát na schovku před paní učitelkou. bylo to super ale pak jsme zabočili do nějaké zvláštní věže nevěděli jsme kam do jdeme tak jsme se radši vrátili. Pak nás paní učitelka našla, snažila se protože my už byly na řadě tak jsme teda šly.
Tentokrát jedou reprezentovat paní učitelku 3 děvčata. Adéla Špetlová, Adéla juászová a Pavla hrobařová