Tomáš Zahoř

 Tomáš Zahoř

     ZŠ a MŠ Praha 6 - Lysolaje
     Žákovská 164/3, 165 00 Praha 6 - Lysolaje

Charakteristika
Pan učitel Zahoř je milý, vstřícný, moudrý, chápavý a především vtipný muž. Na naší škole toho už hodně dokázal. Mezi žáky je velice oblíbený zejména že umí dobře a srozumitelně vysvětlit látku a také to dokáže vtipně zbravit. Máme rádi jeho chemické pokusy. Také mezi jeho další záliby patří muzika-zpěv, turistika a cyklistika.
Těžko bychom potkali lepšího třídního učitele, patří mu náš obdiv. Jistě na sebe navzájem nezapomeneme, přestože jsme v 9. třídě a zanedlouho se rozejdeme do jiných škol. Vždy na něj budeme s láskou vzpomínat.
My jsme toho názoru, že pokud něco nebo někoho nedokážeme popsat jedním slovem či v tomto případě krátkým textem, nemá cenu a tom vůbec psát, protože pokud nedokážeme hned na první větě zaujmout je o ničem. Nelze popsat učitele v několika rádcích tak, aby všichni věděli kdo to je, učitele musíte nějaký čas poznávat a vytvářet si k němu vztah či nějaké pouto.

Příhoda
Myslíme si, že mezi nejlepší příhody patří zážitky ze seznamovacího kurzu v 6. trřídě. Užili jsme si tam spoustu legrace i nebezpečí. Už velkým dobrodružstvím bylo dorazit na místo noclehu, protože se nacházelo hluboko v lese na samotě. Šli jsme tam poměrně dlouho s krosnami na zádech. Další příhoda se udála, když časně ráno děvčatům začala doutnat peřina od přímotopu.
Naštěstí se nic nestalo. Také se celá třída scházela každý večer vždy v jednom pokoji a vyprávěli jsme si různé příhody. Teď jsme už v 9 třídě, ale na tuto akci (seznamovací kurz) stále vzpomínáme.